Ексклюзиви
середа, 27 грудня 2017 11:35

Гройсман готує звільнення керівника Укроборонпрому

Гройсман готує звільнення керівника Укроборонпрому
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вимагає відставки генерального директора Укроборонпрому Романа Романова через заборгованість зарплат на Миколаївському суднобудівному заводі. Фото: УНІАН

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман готує подання на звільнення генерального директора державного концерну "Укроборонпром" Романа Романова.

Про це глава уряду повідомив на засіданні Кабміну.

"Сьогодні підпишу подання на ім'я президента. Раджу керівнику Укроборонпрому сьогодні звільнитися самостійно", - сказав Гройсман.

Він сподівається, що президент Петро Порошенко швидко прийме рішення. Подання глава уряду аргументував нездатністю Романова виконувати свою роботу.

"На одному з минулих засідань уряду розглядали питання заборгованості судноремонтного заводу ім. 61 комунара у Миколаєві. Я дав доручення уряду щодо погашення заборгованості перед колективом керівником Укроборонпрому. Контрольний термін - 25 грудня. Сьогодні - 27. Заборгованість не погашена. Чув зворотну інформацію, що вони не можуть це зробити. Я цього не розумію... Не зроблено - до побачення. Шукайте іншу роботу", - наголосив Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал навколо "Антонова": концерн звинуватили в роботі з Росією

20 листопада прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив першому віце-прем'єр-міністру Степану Кубіву вжити заходів із погашення зарплатних боргів на суднобудівних підприємствах, що входять до складу державного концерну "Укроборонпром". Він звернув увагу генерального директора Укроборонпрому Романа Романова, що керівники суб'єктів господарювання несуть особисту відповідальність за стан виплати заробітної плати.

Державне підприємство "Миколаївський суднобудівний завод" зупинило свою роботу. Заборгованість із зарплат на підприємстві становить понад 58 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман готує звільнення керівника Укроборонпрому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути