вівторок, 28 травня 2019 11:00

Гройсман готує партійний з'їзд: хто потрапить до першої п'ятірки

Гройсман готує партійний з'їзд: хто потрапить до першої п'ятірки
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман йде на вибори. Фото: kmu.gov.ua

Днями прем'єр-міністр Володимир Гройсман презентує партію, з якою піде на парламентські вибори.

"Десь за кілька днів ми проведемо з'їзд, і буде презентація партії. Виборча кампанія стартувала, тож немає куди тягнути. Там буде представлено і головні пункти програми, і меседжі, і першу п'ятірку-десятку", – цитує співрозмовника у штабі Гройсмана "Українська правда"

На перших місцях списку партії буде сам Гройсман, міністр Кабміну Олександр Саєнко, який є співзасновником громадської організації "Українська стратегія успіху" – бази для партії прем'єра.

"Можливо, у п'ятірці буде Оксана Маркарова. Вона дуже достойна людина, і ми їй будемо раді. Але побачите на з'їзді", – каже соратник Гройсмана.

Вестимуть кампанію прем'єра українські технологи. У штабі Гройсмана були оглядини американських спеціалістів, але з ними не зійшлись характерами.

"Питання навіть не в ціні. Вони абсолютно відірвані від наших реалій. Те, що вони пропонували, нам не підходить. Нам треба залишатись собою та донести себе людям. А вони пропонували якісь абстракції", – ділиться досвідом роботи з американцями штабіст Гройсмана.

Кампанія буде розвиватись на гаслі "Україна – це не просто місце на карті". Перша частина гасла буде сталою, а друга частина змінюватиметься різними меседжами, розповідають у команді прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розпущена" Рада зібралася на засідання

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що до моменту проведення виборів він разом із командою президента Володимира Зеленського може зробити важливі кроки в політиці.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман готує партійний з'їзд: хто потрапить до першої п'ятірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути