четвер, 18 березня 2010 10:34

Грищенко попрощався у Москві

Грищенко попрощався у Москві

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко провів у Москві прийом з нагоди завершення своєї дипломатичної місії як посла України в Російській Федерації.

Прийом відбувся учора ввечері в посольстві України в Москві.

На запрошення новопризначеного міністра закордонних справ України цей захід відвідали міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, виконавчий секретар СНД Сергій Лебедєв, посадові особи апарату Ради безпеки РФ, російського МЗС, члени Ради Федерації і депутати Державної Думи, керівники провідних ЗМІ та видатні діячі мистецтв Росії.

Один з учасників прийому звернув увагу на те, що захід відвідав Лавров, який традиційно дуже рідко ходить на прийоми до дипломатичних представництв.

"Це свідчення особливої уваги до України російського керівництва і тієї поваги, якою користується в Москві Грищенко", - сказав він.

Як повідомлялось, 16 березня розпочався дводенний робочий візит міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка до Москви.

За матерiалом: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Грищенко попрощався у Москві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути