четвер, 01 вересня 2011 17:04

Гримчак каже, что влада хоче фізично знищити Луценка

Народний депутат від НУ-НС Юрій Гримчак вважає, що влада хоче фізично знищити екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це він сказав сьогодні на брифінгу.

"Я сьогодні бачив злагоджені дії усіх структур влади, СІЗО, прокуратури та суду, які направлені на те, щоб довести стан здоров'я Юрія Луценка до ситуації, коли виникла загроза його життю. Найкращим підтвердженням тому було те, що коли захист звернувся щодо перерви у судовому засіданні дозволити використати час на обстеження і на лікування. На обстеження ще дали згоду, а щодо лікування суд відмовив і сказав лікуватися в СІЗО", - наголосив депутат.

Гримчак розповів, що звернувся до керівництва слідчого ізолятору на Лук'янівці з питанням, яке у них є медобладнання. За словами політика, йому відповіли, що там є два стоматкабінети, рентген і апарат для підбору окулярів.

"Хіба можна проводити лікування при такому медобладнанні, при такому захворюванні як у Луценка? Сьогодні влада веде справу до того, щоб Юрій Луценко не дожив до свого вироку. Це буде вигідно: судді не треба приймати рішення, ніякої відповідальності слідчих та прокуратури", - пояснив "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Гримчак каже, что влада хоче фізично знищити Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути