вівторок, 24 липня 2018 13:52

Гриценко заявив про брудну атаку з боку Тимошенко

Гриценко заявив про брудну атаку з боку Тимошенко
Колишній міністр оборони Анатолій Гриценко каже, що екс-прем'єру Юлії Тимошенко не уникнути дебатів із ним. Фото: відкриті джерела

Майбутній кандидат у президенти, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко заявляє про початок брудних атак на себе з боку штабу Юлії Тимошенко.

Про це він розповів в інтерв'ю Цензор.нет

На запитання про домовленості ненападу з іншими політиками Гриценко відповів: "З Порошенком щось підписувати немає сенсу, я знаю його позицію. З Юлією Тимошенко у нас перед парламентськими виборами 2014 року були такі домовленості, але вони порушувалися. Зараз я бачу атаку з її штабу - в особах, в меседжах. Поки що публічно не реагую, але це брудно і підло".

"Співробітники її штабу розсилають бруд про мене і членів моєї сім'ї. Члени керівництва партії розповсюджують брехню. Ми звикли, не вперше", - додав він.

Також Гриценко заявив, що Тимошенко не уникнути дебатів із ним.

"Якщо зараз за опитуваннями вона перша, а я другий, то ми, маючи протилежні позиції, зобов'язані їх до людей донести. І як люди вирішать, так і буде. По-моєму, це чесно і відверто", - заявив він.

"Пам'ятайте 2009 рік? Той момент, коли у Юлії Володимирівни був схожий проект Конституції, підготовлений спільно з Партією регіонів. За кадром були Віктор Медведчук, Олександр Лавринович, Віктор Янукович. Вони вже домовилися, розписали посади. А потім раз - на Трійцю Янукович передумав. Але в історії та спроба залишилася.

Зараз та історія повторюється. Я послухав "Новий курс" Тимошенко - і при тому, що там все було подано публічно і привабливо, як на мене, ключове зі сказаного - це знову канцлер замість президента, знову розширена роль парламентського (олігархічного) "междусобойчика", замість всенародно обраного президента. Я категорично проти цього", - сказав Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін провалив найнебезпечніший проект щодо України і готує останній сценарій

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко заявив про брудну атаку з боку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути