Ексклюзиви
пʼятниця, 28 січня 2011 12:44

Гриценко завдав збитків на 200 тис. грн. - Генпрокуратура

Гриценко завдав збитків на 200 тис. грн. - Генпрокуратура

Прокуратура АР Крим порушила кримінальну справу щодо колишнього голови Верховної Ради АР Крим Анатолія Гриценка за перевищення службових повноважень при розпорядженні майном республіканського санаторію "Росія".

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, установлено, що чиновник прийняв рішення про передачу будівлі котеджу апартаментів в оренду без винесення питання на розгляд кримського парламенту за заниженою орендною ставкою, у результаті чого державі завдано збитків на суму майже 200 тис. грн.

Слідство у справі доручено слідчому відділу Прокуратури АР Крим.

Нагадаємо, учора Центральний районний суд Сімферополя ухвалив рішення заарештувати Гриценка на два місяці. Йому було пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 статті 365 КК (перевищення влади або службових повноважень). За даними прокуратури, йдеться про незаконне вилучення земель військового радгоспу "Азовський". Слідство вважає, що Гриценко, перебуваючи на посаді голови Ленінської райдержадміністрації, вчинив дії, спрямовані на незаконне відчуження земель площею 4,8 тис. га.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко завдав збитків на 200 тис. грн. - Генпрокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути