пʼятниця, 16 жовтня 2009 12:53

Гриценко вже отримав 2,5 млн на вибори

Гриценко вже отримав 2,5 млн на вибори

На особистий рахунок голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолія Гриценка для реєстрації його кандидатом на пост Президента України надійшло 2 503 109 гривень.

Про це повідомили у прес-службі Гриценка.

Цієї суми достатньо аби стати учасником президентських перегонів, оскільки з 10 вересня набув чинності змінений Закон "Про вибори Президента України", згідно якого застава для участі у президентській кампанії з 500 тисяч гривень збільшилася до 2,5 мільйонів .

"У мене немає таких грошей, не накрав. І у олігархів я їх теж не братиму – бо на посту президента реалізовуватиму власну, а не їхню програму, захищатиму інтереси всіх 46 мільйонів громадян, а не кількох заможних сімей", - зазначив Гриценко у Львові, де перебуває з робочою поїздкою.

За повідомленням прес-служби, людей, що повірили голові "Громадянської позиції", виявилося чимало. "Зі всіх регіонів України щоденно надходять кошти: хтось перераховує 10, хтось 20, хтось тисячу, а хтось сотні тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Ппредставники малого та середнього бізнесу відправляли на рахунок Гриценка від декількох десятків до 150 тисяч гривень.

"Це означає одне – їх вже дістало. Вони не згодні жити за правилами, коли нормально працювати може лише той, хто платить побори та носить хабарі. Жоден з представників бізнесу сьогодні не висуває мені ніяких умов, вони просто підтримують ту позицію, з якою я виступаю. Їм потрібні чесні й стабільні правила гри для всіх, яких дотримуватиметься і президент, і уряд, і судова та правоохоронна системи. Я готовий це забезпечити", - наголосив голова "Громадянської позиції".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Гриценко вже отримав 2,5 млн на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути