Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2010 09:09

Гриценко: У другому турі буде багато бруду, а після нього - протести і суди

Гриценко: У другому турі буде багато бруду, а після нього - протести і суди

"Партія регіонів не так впевнена у перемозі власного кандидата на виборах, як демонструє", - заявив журналістам у кулуарах парламенту голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Як повідомили у прес-службі депутата, на його думку, саме через це "регіонали" намагаються убезпечити себе від будь-яких адміністративних важелів впливу на вибори.

"Це стосується і подій силового характеру в судах і ситуації з Юрієм Луценком, - вважає Гриценко. – Не виключаю, що під час другого туру виборів президента як з боку Віктора Януковича, так і з боку Юлії Тимошенко будуть спроби штучно підвищити явку громадян у деяких областях країни.

Міліція у цій ситуації може певним чином стримувати або "стимулювати" ці процеси. Тому звільнення міністра внутрішніх справ – це зняття запобіжника контролю тієї сили, яка стоїть за Тимошенко", - зазначив голова Комітету ВР.

Гриценко вважає, що другий тур виборів глави держави буде набагато бруднішим за перший через намагання простимулювати явку громадян тощо.

"Чи перейдуть Тимошенко і Янукович ту межу, яка зможе поставити під сумнів чесність виборів, я не знаю. Однак, якщо хтось з них все-таки це зробить, нас чекають і акції протесту, і судові процеси", - підкреслив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: У другому турі буде багато бруду, а після нього - протести і суди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути