середа, 25 листопада 2009 10:02

Гриценко розкритикував "путінські" жарти, а Ющенка - через Сакашвілі

Гриценко розкритикував "путінські" жарти, а Ющенка - через Сакашвілі

Народний депутата Анатолій Гриценко вважає, що прем"єр-міністр Росії Володимир Путін не мав права критикувати президента України Віктора Ющенка.

Про це він заявив, коментуючи вислови Путіна під час зустрічі з Тимошенко у Ялті.

За інформацією прес-служби Гриценка, парламентарій відзначив: "Прем"єр-міністр Росії Путін не має права критикувати і принизливо висловлюватися на адресу Ющенка".

Саакашвілі - червона ганчірка для Путіна

Гриценко переконаний, що критикувати нинішнього главу держави можуть всі 46 млн громадян України, але прем"єр-міністр Росії, перебуваючи на нашій території, не має на це права.

"Важко уявити, що прем"єр-міністр України Тимошенко, виступаючи в Казані або Орлі, вчинила б так само щодо російського президента Дмитра Медведєва, - вважає Гриценко. - Ми можемо критикувати Ющенка, але прем"єр іншої держави не повинен собі цього дозволяти. Це неправильно і принизливо".

Водночас він відзначив, що, дозволяючи собі подібні вислови, Путін використовує слабкість України.

"На його місці будь-яка інша людина діяла б так само, просуваючи свій інтерес. Але це не сила Росії, а наша слабкість", - вважає Гриценко.

На його думку, невірним було рішення під час зустрічі Тимошенко і Путіна в Ялті запрошувати президента Грузії Михайла Саакашвілі на зустріч з Ющенком.

"Запрошувати президента Грузії, який є червоною ганчіркою, подразником для Путіна, під час зустрічі прем"єрів Росії і України - це спеціально провокувати конфлікт", - вважає кандидат в президенти.

Також Гриценко не схвалює спілкування Ющенко і Медведєва через інтернет.

"Ющенку потрібно підняти трубку, зустрітися і поговорити з Медведєвим, а не спілкуватися через інтернет. Тому як обидві країни дуже страждають через те, що їхні лідери не можуть порозумітися", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розкритикував "путінські" жарти, а Ющенка - через Сакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути