субота, 20 жовтня 2018 10:51

Гриценко розповів про співпрацю із Балогою

Гриценко розповів про співпрацю із Балогою
Віктор Балога поки що не очолюватиме виборчий штаб Анатолія Гриценка. Фото: 112 Україна

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко розповів, що у нього гарні відносини із народним депутатом, главою Секретаріату президента в 2006-2009 роках Віктором Балогою. Вони співпрацюватимуть, але Балога не очолюватиме його виборчий штаб на виборах президента.

"Якщо людей хвилює, чи буде Віктор Балога начальником штабу, - немає. Але як з людиною, як з депутатом ... А я дивлюся, що в більшості випадків він голосує так, як голосував би я. Я бачив, як він пройшов Майдан, зі знаком плюс. Бачу, як він допомагає і 128-й, і іншим бригадам. Де потрібна порада - у нього є досвід в проведенні виборчих кампаній. Ми будемо спілкуватися, ясна річ. Я не можу сказати, що у нас дружні, але такі добрі товариські відносини. Співпрацювати будемо ", - сказав Гриценко в ефірі телеканалу "News One".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко вперше після Майдану скликає координаційну раду силовиків

5 вересня в ЗМІ з'явилася інформація, що Віктор Балога може очолити виборчий штаб Анатолія Гриценка. Гриценко тоді заявив, що про будь-які призначення в його виборчий штаб говорити рано, тому що він ще не створений. 1 жовтня в інтерв'ю "Українській правді" Балога сказав, що не керуватиме штабом Гриценка.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів про співпрацю із Балогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути