середа, 18 квітня 2012 16:38

Гриценко піде на вибори за списком, щоб провести якомога більше людей

Гриценко піде на вибори за списком, щоб провести якомога більше людей
Анатолій Гриценко розуміє, що переміг на будь-якому окрузі. Фото: dni.com.ua

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко піде на парламентські вибори за партійним списком.

Про це він сказав на прес-конференції, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Я прийняв рішення і воно незмінне: я не піду по округу, ? заявив Гриценко. ? І готовий спалити будь-які запасні аеродроми і мости саме для того, щоб провести більше людей. Для того є підстави: останнє опитування, яке провів Центр Разумкова і фонд Демініціативи, зафіксувало, що Громадянська позиція зараз має 3,5 %, тобто ми вже на 5 місці: на першому "Батьківщина", далі "Партія регіонів", "Удар", комуністи і "Громадянська позиція". І це ще не було передвиборчої кампанії, немає ніяких олігархів за спиною. Ще півроку попереду, тому все в порядку".

Політик припускає можливість об'єднання партій у спільний список.

"Є можливість і самим перемогти, або зробити внесок у спільний об'єднаний список, якщо ми домовимося на тих принципах, які відстоюємо. Ми "за" об'єднання. У разі об'єднання кількох партій в одну, я не наполягаю, щоб партію очолив саме Гриценко, щоб партія називалася "Громадянська опозиція". Якщо буде формуватися об'єднаний список опозиції чесно, то "Громадянська позиція" в ньому буде. І не важливо буде Гриценко другим, дванадцятим чи сорок другим", ? додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко заявив, що не об'єднався з Кличком через "тушок" та рекет

Гриценко наголосив, що хоче провести якомога більше людей.

"Я міг би піти по округу. Варіанти були різні: на Звенигородщині, у Голосієві, у Тальному запрошували, в Черкасах. Міг би і, повірте, порвав би, як мавпа газету, будь-кого. І в Донецьку міг би. Для мене не є проблемою попасти в парламент як Анатолію Гриценку і ніколи це не було метою. Для мене не є самоціллю бути в парламенті. Там мають бути гриценки — люди, які чітко заявляють свою позицію, які ніколи нікого не обманювали, робили те, що обіцяли, не будуть плутати імена великих письменників, у яких син чи донька поряд не будуть ставати мультимільйонером, які не ховатимуть свою декларацію. Саме для цього створена партія "Громадянська позиція" і я, як її голова, поведу її на вибори. Да, можливо, ризикуючи своїм власним місцем. Я гарантовано переміг би в Голосієві чи десь інше. Це не важливо. Я хочу провести якомога більше людей" ? сказав лідер "Громадянської позиції"

Зараз ви читаєте новину «Гриценко піде на вибори за списком, щоб провести якомога більше людей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути