середа, 16 січня 2019 12:58

Гриценко не зміг пояснити роль Балоги у його кампанії

Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко в прямому ефірі програми "Тема дня" на телеканалі "UA:Перший" агресивно відреагував на запитання ведучого про роль Віктора Балоги у його команді. Роздратований політик намагався уникнути прямої відповіді та перевести тему розмови.

Фрагмент інтерв'ю на власній сторінці у мережі Facebook опублікував журналіст Данило Мокрик.

"Чи вважати хамською поведінку Анатолія Гриценка у моєму нинішньому ефірі, оцінювати вам. Але роздратування Анатолія Степановича на запитання про Балогу дивує. Тим паче, що воно елементарно просте: чи правду сказав Віктор Балога, що ви зверталися до нього по допомогу на виборах? Так чи ні? Чомусь дати відповіді "так" або "ні" Гриценко так і не спромігся. Можливо, Анатолій Гриценко не розуміє, чому це важливо знати, до кого він взагалі готовий звертатися для досягнення своїх політичних цілей?" - обурюється Данило Мокрик.

 

Журналіст нагадав Анатолію Гриценкові про інтерв'ю, опубліковане 1 жовтня 2018-го на "Українській правді", де народний депутат Віктор Балога відверто заявляв, що "буде допомагати Гриценкові, хоча і не збирається очолювати виборчий штаб кандидата". В ефірі Гриценкові зачитали пряму цитату Балоги:

"У нас із Анатолієм Степановичем давня історія та давні дружні стосунки з часів помаранчевої революції. Він не раз до мене звертався по допомогу, і я йому ніколи не відмовляв. І зараз він до мене звернувся і каже: "Допоможи". Я кажу: "Нема питань, допоможу", - заявляв у жовтні Віктор Балога.

У відповідь Гриценко у доволі грубій формі сказав, що Віктор Балога не приходить на роботу до штабу "Громадянської позиції" та не фінансує його. Дійсно, колишній очільник секретаріату президента Віктора Ющенка розповідав, що ніколи не відвідує штабні наради партії "Громадянська позиція", бо Анатолій Гриценко сам приїздить до нього на зустрічі. Прямої відповіді про роль Віктора Балоги у його виборчій кампанії Гриценко так і не надав.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко не зміг пояснити роль Балоги у його кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути