пʼятниця, 22 березня 2019 09:32

Гриценко назвав Зеленського "чимось неіснуючим" і викликав на дебати

Гриценко назвав Зеленського "чимось неіснуючим" і викликав на дебати
Гриценко розповів, що ніколи не зустрічався з Зеленським, але одного разу говорили по телефону. Фото: ukrinform

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко викликав на дебати свого опонента - шоумена Володимира Зеленського.

Про це він сказав в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Я хочу побачити кандидата в президенти Володимира Зеленського. Я публічно закликаю його вийти на прямі дебати зараз, і не самого, а зі своєю п'ятіркою і поговорити про ключові проблеми, які хвилюють людей. Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Це неправильно по своїй суті, це дискредитує механізм і інструмент виборів, якщо щось неіснуюче може мати перспективу. Потім це неіснуюче сяде в реальне крісло з реальними повноваженнями і кожного дня буде ухвалювати сотні рішень, від яких залежить наше з вами життя", - наголосив Гриценко.

Він розповів, що ніколи не зустрічався з Зеленським, але одного разу говорили по телефону.

"Із Зеленським говорив один раз по телефону, коли не тільки проти нас влаштовували провокації, а й проти нього. Я його запитав, чи можливі при якихось обставинах варіанти співпраці наших штабів і юридичних служб, щоб спільно фіксувати порушення і протидіяти їм. У цій частині ми знайшли порозуміння, він дав нам контакт людини у своєму штабі, але з тих пір я не чув про серйозні провокації проти нього. А завдяки зусиллям поліції, яка супроводжує мою роботу в регіонах, нам в зародку вдавалося гасити провокації проти мене з боку СБУ. Тому не було підстав для практичної роботи з Зеленським та його юридичною командою. Так що оцінити успішність співпраці, тримає він слово чи не тримає, я не можу", - сказав Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ігор Валерійович не дозволяє спілкуватися?" - нардеп від БПП перестрів Зеленського

Заступник керівника фракції БПП Олексій Гончаренко вважає за необхідне, щоб шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський вийшов на публічні дебати зі своїми опонентами. Чи погодиться на дебати Петро Порошенко, він не уточнив.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко назвав Зеленського "чимось неіснуючим" і викликав на дебати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути