Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2009 11:26

Гриценко натякає, що піде в Президенти

Гриценко натякає, що піде в Президенти

Глава комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, лідер громадської організації "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявляє, що його бажання взяти участь у майбутніх президентських виборах росте у міру загострення ситуації в країні.

"У червні минулого року, коли мені вперше поставили це запитання, я сказав, що чим більше переконуюся у тому, який хаос і цинізм провокують в державі нинішні претенденти на президентську посаду, тим сильніший протест і вище внутрішня готовність взяти участь в цій кампанії", - сказав Гриценко.

За його словами, за останній час люди не побачили більшої системності, більшої ефективності і більшої результативності в роботі української влади.

"А кожен новий день приносить нам все нові і далеко не кращі новини: економіка продовжує падати, банківська система руйнується, внутрішній ринок звужується, безробіття росте, гривна нестабільна. При цьому масштаби корупції і хабарництва не зменшуються, процвітає мародерство", - констатував політик.

Разом з тим, за словами Гриценка, остаточне рішення ухвалюватиметься напередодні президентської виборчої кампанії.

Депутат прогнозує, що Верховна Рада затвердить дату виборів 17 січня 2010 року і таке рішення парламент може прийняти вже у квітні поточного року. "Думаю, Верховна Рада призначить вибори президента на 17 січня 2010 року. Відповідну постанову парламент, ймовірно, прийме у квітні місяці. Виборча кампанія формально стартує у вересні, і до того часу рішення про участь точно буде ухвалене", - додав він.

Гриценко з лютого 2005 року по грудень 2007 очолював Міністерство оборони України. За підсумками виборчої кампанії 2007 року, як член першої п"ятірки блоку "Наша Україна - Народна самооборона", став народним депутатом України.

11 грудня 2008 року на засновницькому з"їзді громадської організації "Громадянська позиція" був обраний її лідером. У січні 2009 року "Громадянська позиція" була зареєстрована Міністерством юстиції і почала свою діяльність.

За матеріалом: Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко натякає, що піде в Президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути