понеділок, 02 березня 2009 18:09

Грач створить свій блок

Грач створить свій блок
Лідер кримських комуністів Леонід Грач закликає партії проросійського та лівого спрямування об"єднатися в Блок Грача на виборах у Верховну Раду Крима. Про це заявив сам народний депутат в ефірі кримської радіостанції Транс-м-радіо.

Як повідомили в прес-службі депутата, Грач наполягає на консолідації ліво-патріотично налаштованих партій на виборах до кримського парламенту.

"Ми не повинні в кримській політиці ходити по різних вулицях, як це, на жаль, відбувається сьогодні: російські рухи - по одній стороні, комуністи - по іншій, інші партії лівого спрямування - по третій... А ми повинні зосередити наші спільні зусилля у боротьбі за владу в єдиному кулаці ", - підкреслив парламентар.

У зв"язку з цим Грач пропонує на виборах до ВР Криму створити блок партій. "Хто в цей блок увійде, я поки що важко сказати. Кримська республіканська організація Компартії... А хто ще погодиться - не знаю, важко сказати. Може, Російський блок. Ті ж прогресивні соціалісти, а також просто соціалісти... Давайте на базі захисту конституційних повноважень, на базі наших лівих поглядів об"єднаємося в Блок Грача. У мене сьогодні серед кримських політиків найбільший рейтинг у Криму", - сказав він.

За словами Грача, зростання суспільно-політичного внутрішнього і зовнішнього напруги навколо кримської ситуації свідчить про стратегічну значимість для світової еліти даного регіону.

"Кримську карту будуть розігрувати по-чорному. Крим хочуть перетворити в натівських плацдарм. З кримської землі хочуть розпочати війну з Росією", - заявив Грач.

Як повідомлялося, Компартія України виключила Грача зі складу президії КПУ.

За матеріалами: ЛIГАБiзнесIнформ, Корреспондент.

На початку 2009 року в Росії опубліковані та надійшли в продаж відразу кілька книг, що розповідають про крах "українського проекту" і неминучу війну між РФ і Україною.

Зараз ви читаєте новину «Грач створить свій блок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути