пʼятниця, 18 жовтня 2019 10:47

ГПУ перевірить депутата, який "вирішує питання" з прокурорами

ГПУ перевірить депутата, який "вирішує питання" з прокурорами
Рябошапка заявив, що "вже не існує" у прокуратурі ситуації, за якої "свій" прокурор з'ясовує конкретні питання. ФОТО: УНІАН

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка доручив перевірити, чи достатньо даних у переписці нардепа від "Слуги народу" В'ячеслава Медяника для відкриття провадження.

Про це він заявив в ефірі програми "Право на владу" телеканалу "1+1".

"Я вже доручив провести перевірку цього факту, з'ясувати, чи є там достатньо даних для того, щоб його внести до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань".

"Якщо такі переписки щодо цукру (у переписці згадано слово "цукор". — Gazeta.ua) вестимуться і надалі, не виключаю, що наступні переписки просто будуть щодо сухарів", — імовірно, пожартував Рябошапка про ув'язнення нардепів за спроби використання людей із ГПУ для з'ясування своїх питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" розслідуватиме дії Медяника, який "рішає питання з ГПУ"

Рябошапка заявив, що "вже не існує" у прокуратурі ситуації, за якої "свій" прокурор з'ясовує конкретні питання.

"Він (Медяник. — Gazeta.ua) переписувався з бізнесменом. Але він намагався з'ясувати чи вирішити ці питання з одним із моїх заступників, який його не знає, не знав і ніколи не спілкувався з народним депутатом".

ЗМІ опублікували листування "слуги народу" В'ячеслава Медяника щодо того, як "вирішити" питання з прокуратурою. Медяник у переписці обіцяв абоненту "Саша Яровий" поговорити із заступником генпрокурора Віктором Трепаком "щодо цукру". Сам нардеп заявив, що не має "жодного відношення до цукру і океану".

Зараз ви читаєте новину «ГПУ перевірить депутата, який "вирішує питання" з прокурорами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути