понеділок, 10 вересня 2012 14:15

Горбаль просить навести порядок у виборчому процесі

Горбаль просить навести порядок у виборчому процесі
Фото: fckarpaty.com.ua.

Кандидат в народні депутати по 221-му одномандатному округу, депутат фракції Партії регіонів Василь Горбаль просить голову Київської міської державної адміністрації Олександра Попова запропонувати всім кандидатам в нардепи підписати меморандум про проведення чесної виборчої кампанії.

"Я звертаюся до Олександра Попова, як до голови Київської міської державної адміністрації, з настійним проханням про наведення порядку у виборчому процесі та створення умов для проведення чесних демократичних парламентських виборів", - заявив Горбаль на прес-конференції в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" Горбаль не заморочувався відсутністю у списках — пішов самовисуванцем попри заборону керівництва

На його думку, КМДА повинна запропонувати всім кандидатам у депутати у виборчих округах столиці підписати меморандум і забезпечити рівні права для всіх кандидатів у депутати в частині проведення агітації та доступу до засобів масової інформації, припинити спроби тиску на членів виборчих комісій та використання адміністративного ресурсу на користь певних кандидатів.

Він також висловив думку, що столична влада повинна взяти на себе зобов'язання повідомляти про кожен факт спроби підкупу виборців або адміністративного тиску на Центральну виборчу комісію, до правоохоронних органів, ЗМІ та громадськості, вітчизняним і міжнародним спостерігачам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Горбаль вийде з Партії регіонів?

Горбаль повідомив, що має намір звернутися до Попова в цей понеділок: "Сьогодні лист буде передано до приймальні Олександра Попова".

Кандидат в депутати також повідомив, що говорив зі своїми колегами, кандидатами, - і вони готові підписати подібний меморандум. "Близько 20 кандидатів дали свою згоду", - зазначив Горбаль.

Зараз ви читаєте новину «Горбаль просить навести порядок у виборчому процесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути