вівторок, 07 березня 2017 18:01

Гонтарева - кращий банкір молодих "республік" ЛНР і ДНР - журналіст

Гонтарева - кращий банкір молодих "республік" ЛНР і ДНР - журналіст

На думку журналіста і економічного експерта Олександра Дубинського, глава Національного банку Валерія Гонтарєва допомогла російським банкам розширити свою присутність на території ОРДЛО.

Про це Дубинський написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи інформацію, що Російський "Сбербанк" приступив до обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, що надають паспорта так званих "ДНР" та "ЛНР".

"Хочу звернутися до Адміністрації президента і попросити їх виправити дуже прикру помилку! Коли Петро Олексійович заявляє, що Гонтарева кращий банкір Східної Європи, - адже він через незнання обманює всіх нас. І применшує заслуги Валерії Олексіївни, яка своєю роботою давно показала, що перевершила цей титул. Насправді, вона є найкращим банкіром не тільки Східної Європи, а й молодих "республік" - ЛНР і ДНР", - пише Дубинський.

На його думку, через дії глави Нацбанку, російські банки залишилися у виграші

"Завдяки її мудрому керівництву і підтримці, яку Національний банк надає державним банкам Російської Федерації на території України, - ті змогли розширити свій бізнес на територію ОРДЛО. Сбербанк Росії вже радісно повідомив, що приступив до обслуговування у своїх відділеннях клієнтів, що надають паспорти так званих "ДНР" та "ЛНР". А якщо по паспорту ЛДНР можна обслужити в Москві, то як дочірній банк може відмовити такому шановному клієнту в Україні?" - пише журналіст.

"Спасибі Вам, Валерія Олексіївна, за ще один крок щодо визнання "республік". Нащадки його, безумовно, оцінять. Сподіваюся, з допомогою суду присяжних", - резюмував Дубинський.

Зараз ви читаєте новину «Гонтарева - кращий банкір молодих "республік" ЛНР і ДНР - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути