Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2020 11:47

Гончарук прокоментував свою відставку

Гончарук прокоментував свою відставку
Олексій Гончарук не писав заяву про відставку. Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук відмовився коментувати інформацію про його ймовірну відставку на брифінгу 2 березня. Заявив, що заяву не писав. Про оновлення Кабміну теж не розповів.

"Я ніякі заяви станом на цю хвилину не писав. Також багато знаю, чув. Очевидно, що будуть консультації з президентом і з парламентом. Станом на цю хвилину нічого коментувати не хочу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада голосуватиме за відставку Гончарука - ЗМІ

Також не прокоментував, чи пов'язана інформація про відставку з Ігорем Коломойським.

"Не хотів би коментувати чутки й якісь особистості. Давайте більше про роботу. Ми завжди системно боролися з корупцією і не маємо жодного наміру зупинятися. У той же самий час маємо з повагою ставитися з українського бізнесу. УВ тому числі великого. Не віщати ярлики, не плодити зайві конфлікти. Хто цю інформацію поширює, той має її коментувати", -, сказав Гончарук.

Президент Володимир Зеленський скликає на 4 березня позачергове засідання Верховної Ради. Просить додати до порядку денного засідання питання про розгляд декількох проєктів законів, щодо Кабінету міністрів і заслухати звіт про діяльність правоохоронних органів.

Верховна Рада затвердила уряд прем'єр-міністра Олексія Гончарука 29 серпня торік. У Кабміні працюють 3 віцепрем'єри та 16 міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Гончарук прокоментував свою відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути