субота, 04 грудня 2021 06:30

Гончаренко в холодному морі, Фірсов із голим торсом, а Богдан на вечірці з кальяном - тиждень політиків у фото
14

Колишній радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк часто відвідує спортзал
Фото: Facebook Зоряна Шкіряка
Олексій Гончаренко на виступ президента Володимира Зеленського у парламенті  приніс QR-код, за посиланням на який можна записати відеозвернення до глави держави і керівника його Офісу Андрія Єрмака
Нардеп з «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко полюбляє моржувати
Під час виступу керівника фракції «Голос» Ярослава Железняка його колега Олександра Устінова наставила йому «роги»
Народний депутат з «Голосу» Кіра Рудик зі своєю кицькою Мішель

Як політики провели останній тиждень – в матеріалі Gazeta.ua.

29 листопада лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко приїхала у парламент на погоджувальну раду. Одягла чорне пальто від італійського бренду Dolce&Gabbanа. Комір рясно всипаний камінням. Ціна на таке стартує від 60 тис. грн. Образ доповнила спідницею, чоботами-панчохами та окулярами в чорній оправі. Напередодні вона святкувала 61-річчя. У Facebook активно обговорювали образ: "Бенкет під час чуми. Сподіваюсь, виборцям Юлі подобається показ мод у часи виживання", "Якщо стару козу одягнути в смокінг, то буде стара коза в смокінгу", "А що не так? Не розумію. Стильна і сильна жінка. Що їй, зачухою ходити?".

Нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко поїхав в рідну Одесу. Скупався там у холодному морі. Відео виклав у Facebook.

А колишній голова Офісу президента Андрій Богдан сходив на вечірку в заміському комплексі під Києвом. Відпочивав у VIPзоні. Спостерігав за виступами артистів, курив кальян, спілкувався з друзями та щось роздивлявся у телефоні.

30 листопада святкували Всесвітній день домашніх улюбленців. Лідерка "Голосу" Кіра Рудик опублікувала в Facebook фото зі своєю кицькою Мішель. А Зорян Шкіряк, колишній радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, запостив селфі зі спортзали та підписав: "До перевороту готовий!". Натякнув на заяву президента, що в країні готують путч. Покепкував з цієї заяви на наступний день і ексгенпрокурор Юрій Луценко. Сфотографувався з котом, якого тримає вниз головою. Додав зображення свого пса, який розвалився на дивані і порівняв з фото Зеленського на перекладині та з військовими машинами, які заблокували урядовий квартал.

1 грудня до Верховної Ради приїхав глава держави. Напередодні депутатам зі "Слуги народу" в чат надійшла вказівка прийти у футболках "За президента – проти олігархів!". Багато хто їх одягнув, дехто не схотів. Протягом виступу Зеленського аплодували йому 61 раз. "Слуга народу" Юлія Грішина на подію з'явилася з брендовою сумочкою Saint Laurent вартістю €2150 - близько 67 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 42 хв. "слуги" 61 раз плескали Зеленському - найцікавіше з виступу

Олексій Гончаренко ж привітав Зеленського, принісши плакат із QR-кодом. Написав у Telegram, що запускає флешмоб #ідіть у ср..ку!: "Переходьте за кодом, записуйте відео звернення до Зеленського і Єрмака з цим хештегом, відмічайте мене! Держпереворот, так держпереворот". Увечері депутати зібралися на майдані на акцію протесту "Захисти Україну - зупини переворот". Сходили до Офіса президента.

33 роки цього дня святкував колишній в.о. голови Держекоінспекції Єгор Фірсов. Сфотографувався на засніженій вулиці у футболці. Задер її до грудей і написав: "Якщо навчився тримати удар під дих, то все інше буде гуд".

Пообіді на Безпековий форум у столичний готель Hilton зібралися політики. Говорили про загрози. Були там колишні прем'єри Арсеній Яценюк, Володимир Гройсман, чинні нардепи.

2 грудня у парламенті з місця виступав голова фракції "Голос" Ярослав Железняк. Позад нього сиділа колега Олександра Устінова. Наставила йому "ріжки". Вона – одна з тих, хто висловив йому недовіру і називає себе виконувачем обов'язки голови фракції.

3 грудня лідер Радикальної партії Олег Ляшко виклав фото, де лежить у ліжку з дружиною Росітою і сином Олександром. Малий тримає повітряні кульки.

Минулого тижня Арсен Аваков і Володимир Гройсман фотографувалися з бутафорською зброєю на дні народження телеведучого Савіка Шустера у Вільнюсі. Юлія Тимошенко приміряла каску, а "слуга народу" Василь Вірастюк сфотографувався у масці супергероя.

Зараз ви читаєте новину «Гончаренко в холодному морі, Фірсов із голим торсом, а Богдан на вечірці з кальяном - тиждень політиків у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути