Ексклюзиви
пʼятниця, 04 січня 2013 12:10

Голуб пояснив, чому саме "Свобода" вигідна владі

 Голуб пояснив, чому саме "Свобода" вигідна владі
Олександр Голуб пояснив, чому "Свобода" не є опозицією. Фото: newsmarket.com.ua

Чим більш радикально поводиться партія "Свобода" у парламенті, тим більше голосів отримає Віктор Янукович на президентських виборах.

Таку думку Gazeta.ua висловив нардеп-комуніст Олександр Голуб, пояснюючи, чому він вважає, що "Свобода" співпрацює із Партією регіонів.

"Цілком зрозуміло, під чиїм контролем знаходились засоби масової інформації перш за все електронні, перед виборами. Судячи з карт-бланшу не парламентської партії "Свободи", який вона отримала під час виборів, було зрозуміло, що пішла команда зверху — від влади", - навів аргумент політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиції жбурнули те, що залишилося, і вони накинулися на ці посади"

"З вересня місяця було зрозуміло, що у партії "Свобода" з'явилися дуже великі кошти для проведення масштабної рекламної кампанії, - додав нардеп. - Думаю, це було б неможливо без сприяння партії влади. Також про це свідчить цілий ряд заяв Партії регіонів про те, що вони готові до співпраці із "Свободою", що це нормальні хлопці. Таке представлення "Свободи" свідчить про те, що це технологічний проект і буде виведення спаринг-партнерів на президентські вибори. Тягнибок на сьогодні — єдиний кандидат, завдяки якому Янукович перемагає у другому турі на президентських виборах".

Відповідаючи на питання про те, чи відомо йому хто саме фінансує "Свободу", Голуб сказав: "В даному випадку це не дуже цікаво. Ті люди, які їх фінансують, роблять це із дозволу влади. Логіка дій свідчить про це. Обрання представника "Свободи" віце-спікером стало можливим лише за сприяння влади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович опинився в капкані"

Окрім того, на думку політика, влада дуже зацікавлена в тому, щоб "Свобода" поводилась якомога радикальніше.

"Бо чим голосніші її закиди проти президента, тим більше голосів він набирає. Чим скандальніше себе поводить "Свобода" у парламенті, тим більше підтримку отримує влада на Півдні і Сході країни. Також владі це вигідно для того, щоб вона не виконувала цілий ряд обіцянок, зокрема про вступ до Митного союзу", - додав Голуб.

"Крім того, "Свобода" своїми радикальними діями дискредитує іншу частину помаранчевої опозиції, - вважає він. - Вони не можуть критикувати "Свободу" і тому перестають бути націонал-демократичними партіями, а стають такими ж радикальними як профашистська партія "Свобода".

Зараз ви читаєте новину « Голуб пояснив, чому саме "Свобода" вигідна владі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути