субота, 19 травня 2018 12:48

Головний пропагандист Кремля зробив гучну заяву

Головний пропагандист Кремля зробив гучну заяву
Запропонували обміняти Кирила Вишинського на українських політв'язнів Олега Сенцова і Романа Сущенко. Фото: www.unian.ua

Один з головних пропагандистів Кремля Дмитро Кисельов запропонував обміняти керівника порталу "РИА Новини-України" Кирила Вишинського на українських політв'язнів Олега Сенцова і Романа Сущенко.

"Для обміну арештованого в Херсоні Кирила Вишинського зараз всі засоби хороші. Сущенко, Сенцов- це люди, які сидять за тероризм. Кирило нічим подібним не займався. Тобто цей обмін буде, звичайно ж, не еквівалентним. Але, тим не менше, я думаю, що Кіріл має бути на свободі", - заявив Кисельов, передає російська редакція "РИА Новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрада керівника "РИА Новости-Украина": на допит викликали 47 осіб

Канцлер Німеччини Ангела Меркель після зустрічі з Володимиром Путіним 18 травня пообіцяла поговорити з президентом Петром Порошенко про ситуацію навколо російського видання "РИА Новости Україна".

"Я буду обговорювати свою поїздку в Росію з українським президентом. У тому числі обговоримо затримання російських журналістів. Володимир Путін порушував це питання під час нашої розмови", - сказала Меркель.

Служба безпеки України 15 травня влаштувала обшук у київському офісі інформаційного агентства "РИА Новости-Україна". Правоохоронці викрили ЗМІ у веденні гібридної інформаційної війни проти України. Керівника агентства Кирила Вишинського затримали, йому оголосили підозру в державній зраді. Суд заарештував його на 2 місяці без певного розміру застави.

Зараз ви читаєте новину «Головний пропагандист Кремля зробив гучну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути