Ексклюзиви
середа, 24 червня 2020 17:29

Голова партії "Слуга народу" вибачився перед українцями

Голова партії "Слуга народу" вибачився перед українцями
Відео "слуга" записав на наступний день після скандалу. Фото: Сергій Старостенко

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко вибачився перед колегою по парламентській фракції Іриною Аллахвердієвою та всіма українцями.

Відео він опублікував у Facebook.

"Я собі дозволив сексистські висловлювання, дискримінаційні, неповажні. За що я приношу щире вибачення. Ця ситуація точно для мене стане дуже серйозним уроком", - заявив Корнієнко.

Голова партії заявив, що "хоче поставити останню крапку в історії з недоречними і скандальними висловлюваннями".

"Шановна Ірино, я не мав нічого поганого на думці. Це були просто мої щирі враження від того, як ви виглядаєте", - сказав нардеп.

Корнієнко розповів, що також обговорював Тетяну Домбровську, яку в СН розглядають кандидатом в мери Миколаєва.

"Коротко прокоментую питання про склейку або монтаж. Дійсно, у прямому ефірі це не можливо зробити. Треба бути повним відморозком, щоб це стверджувати. Але разом з тим ми з Давидом чітко пам'ятаємо, що між обговоренням пані Ірини, оцим коротким, і більш розлогим обговоренням пані Тетяни, була трохи довша пауза, трохи більше слів. На відео, яке розповсюджене, немає взагалі цього моменту", - сказав "слуга".

"Я хотів би вибачитися перед всіма українцями. Перед тими, хто голосував за "Слугу народу", не голосував за "Слугу народу", незалежно від статі. Неприпустимо абсолютно ні для депутата Верховної Ради, тим більше для заступника керівника великої фракції, яка тримає відповідальність за події в країні. Приношу щирі вибачення всім, кого ми могли цим розчарувати", - заявив Корнієнко.

Також він зазначив, що є "послідовним прихильником гендерної рівності та її лобіювання в законодавстві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як води в рот набрали: 58 "слуг" жодного разу не виступали в Раді

"Слуг народу" Давида Арахамію та Олександра Корнієнка підловили на відвертій розмові про колегу з фракції Ірину Аллахвердієву. Вони обговорювали жіночі якості народної депутатки. Пікантна розмова відбулася на зустрічі у Миколаєві, очевидно, "слуги" подумали, що мікрофони були вимкнені.

Із ролику чутно, що першим заговорив заступник голови фракції "СН", заявивши Арахамії, що їхня колега Ірина Аллахвердієва - "баба робоча, як корабельна сосна" і "взагалі красуня". На це нардеп відповів "Так".

Зараз ви читаєте новину «Голова партії "Слуга народу" вибачився перед українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути