Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2018 19:16

Голосувати в Україні за президента Московії - неприпустимо

Голосувати в Україні за президента Московії - неприпустимо
Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок: "Наше мета – щоби весь світ почув, що українці вважають голосування в Україні за президента Московії неприпустиме із позицій здорового глузду". Фото: Фокус.ua

Об'єднані сили націоналістів оголосили про блокування проведення виборів президента Росії в Україні. Про це заявив лідер "Свободи" Олег Тягнибок у своєму "Фейсбук".

Вибори президента РФ мають відбутися 18 березня. В Україні російські дільниці відкриють у дипредставництвах у Києві, Харкові, Одесі та Львові. Їх блокуватимуть об'єднані сили "Свободи", "Правого сектора", "Національного корпусу", КУН, ОУН, "С14".
"Тільки вдумайтеся: за замах на вбивство одного шпигуна Великобританія висилає 23 дипломатів, збирається заморозити всі московські активи й посилити санкції. Тим часом за вбивство понад 10 тисяч українців (в тому числі й мирних громадян) та окупацію території наша влада не висилає нікого. Навпаки, на вимогу Московії посилює караул під їхніми диппредставництвами", - пише Олег Тягнибок.

Лідер "Свободи" закликав громадян приєднуватися до пікетів.
"Наше мета – щоби весь світ почув, що українці, на відміну від влади, вважають голосування в Україні за президента Московії неприпустимим із позицій здорового глузду й державницької моралі. Адже Кремль проводитиме так звані вибори також на території анексованого Криму та окупованого Донбасу. І ми не дозволимо легалізувати путінський "кримнаш". Ми знаємо, що влада робитиме все, аби зашкодити нашій акції, аби якимись щурячими стежками через колектори чи паркани провести московських підданих на дільниці для "волєіз'явлєнія". Вони не те, що не спромоглися на адекватну дипломатичну реакцію, вони їх ще й збираються захищати, за першим же покликом Кремля. Українці, приєднуйтеся! Покажімо всьому світу силу української нації!"

Адреси дипустанов, які націоналісти пікетуватимуть:
м. Київ, Повітрофлотський проспект, 27
(Посольство РФ у Києві)
м. Харків, вул. Максиміліанівська, 22
(Генконсульство РФ у Харкові)
м.Одеса, Гагарінське плато, 14
(Генконсульство РФ в Одесі)
м. Львів, вул. К.Левицького, 95
(Генконсульство РФ у Львові)
Початок – о 8:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи пропонують визнати Україну правонаступницею УНР

Зараз ви читаєте новину «Голосувати в Україні за президента Московії - неприпустимо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути