субота, 17 травня 2014 13:30

"Голос народу" відстоюватиме єдність України та боротиметься з бездіяльністю влади

"Голос народу" відстоюватиме єдність України та боротиметься з бездіяльністю влади

В Україні з'явилася партія "Голос народу", готова боротися з корупцією.

17 травня в Києві відбувся позачерговий з'їзд нової центристської партії "Голос народу". Голова партії Роман Івченко назвав в числі її головних завдань забезпечення єдності країни, "перезавантаження" влади, конституційну реформу, боротьбу з корупцією, зовнішньополітичну помірність, підтримку бізнесу і формування потужного середнього класу.

"Ми - об'єднання однодумців, яке бачить своє майбутнє в роботі на благо українського народу з метою реалізації його законного права жити в сучасній, цивілізованій країні", - заявив Івченко, виступаючи перед делегатами з'їзду.

Лідер партії піддав критиці дії української влади – як за всі роки незалежності, так і нинішньої.

"За своєю суттю змінились лише обличчя, а не система вироблення і ухвалення рішень... Влада, на жаль, більше мислить лише категоріями свого політичного виживання", - сказав він.

Характеризуючи зовнішньополітичну позицію партії, Івченко відзначив, що "однобока зовнішня політична орієнтація в умовах сучасної глобалізації є яскраво вираженою ознакою політичної периферійності".

"Україна відчуває, що світова спільнота все більше проникається завданням збереження нашої країни як повноправного суб'єкта міжнародного права. Ми щиро вдячні за це всім урядам, які протягують українському народу руку допомоги!" - відзначив глава партії "Голос народу".

У числі завдань партії, проголошених її лідером, - співпраця з цивільним суспільством в розробці стратегічної програми антикризових заходів, і вимагати від влади реалізації поставлених суспільством завдань; динамічна протидія корупції, розділення бізнесу і влади, люстрація корумпованих політичних еліт.

"Ми вважаємо, що корупція в Україні має бути прирівняна до державної зради", - заявив Івченко.

Партія "Голос народу", за словами її лідера, виступає за досягнення громадянського миру в країні шляхом проведення конституційної реформи, заснованої на вірності принципам єдності, суверенітету і територіальної цілісності країни. Зокрема, "вирішення на конституційному рівні мовної проблеми, враховуючи ментальні й історичні особливості регіонів і громадян України на підставі Європейської Хартії".

Підсумком з'їзду стало рішення активно розвивати партійну структуру.

Зараз ви читаєте новину «"Голос народу" відстоюватиме єдність України та боротиметься з бездіяльністю влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути