Ексклюзиви
пʼятниця, 03 червня 2011 15:02

Голова Рівненської РДА потрапив до реанімації після аварії

Вчора, 2 червня, голова Рівненської райдержадміністрації Василь Карпенчук та пасажирка його автомобіля, головний спеціаліст райадміністрації, потрапили в ДТП і були доставлені в реанімацію.

ДТП сталася близько 10:40 четверга на 155 кілометрі автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне, пише Репортер.

"У селі Обарів Рівненського району водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito111", житель Львова, рухаючись з боку Рівного у напрямку Луцька, при виконанні розвороту не переконався, що це не являтиме небезпеки для інших учасників дорожнього руху, та допустив зіткнення з автомобілем "Toyota Camry", - повідомляють у ДАІ.

Водій і пасажир автомобіля "Toyota" – 55-річний голова Рівненської РДА та пасажирка легковика, 32-річна мешканка Рівненського району Лілія, – отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставлені у реанімаційне відділення центральної міської лікарні Рівного, пише ZIK.

Водій автомобіля "Mercedes", 63-річний львів'янин Микола, у результаті пригоди не постраждав. За попередньою інформацією, всі учасники аварії були тверезими (взято аналіз крові на вміст алкоголю).

Наразі проводиться перевірка усіх обставин ДТП, за результатами якої буде встановлено винного у цій пригоді.

Зараз ви читаєте новину «Голова Рівненської РДА потрапив до реанімації після аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути