четвер, 02 серпня 2012 11:17

Глава Кременчуцької райради не висувався ні від "Регіонів", ні від опозиції

Глава Кременчуцької райради не висувався ні від "Регіонів", ні від опозиції
Фото: vestnik.in.ua

Глава Кременчуцької райради Василь Кравченко заперечує інформацію, поширену в ЗМІ, що він є керівником виборчого штабу Партії регіонів у Кременчуцькому районі, а також був висунутий як кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції.

"Я офіційно заявляю про те, що на даний момент я є безпартійним і не є керівником ніяких виборчих штабів. Моя офіційна посада - голова Кременчуцької районної ради, і саме для кременчужан я сьогодні працюю. Тому тема, яка сьогодні так активно обговорюється в ЗМІ, є абсолютно безпідставною", - цитує Кравченка прес-служба Кременчуцької райради в четвер.

У повідомленні наголошується, що Кравченко не висувався Об'єднаної опозицією для участі у виборах народних депутатів України та очевидно, мова йде про технічну помилку.

Кравченко в 2010 році був обраний депутатом Кременчуцької районної ради від партії "Фронт змін", після чого став головою райради.

Зараз ви читаєте новину «Глава Кременчуцької райради не висувався ні від "Регіонів", ні від опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути