субота, 21 вересня 2013 17:04

Глава адміністрації Путіна заперечує тиск на Україну

Глава адміністрації Путіна заперечує тиск на Україну
Сергій Іванов Фото: pfc-cska.net

Глава адміністрації президента Росії Сергій Іванов заявив, що Росія не чинить тиску на Україну в питанні інтеграції з Євросоюзом і буде поважати будь-яке її рішення. Про це повідомляє РІА "Новости".

"Ми не тиснемо на жодну країну в питанні вибору подальшого шляху економічного чи політичного розвитку. Говорячи так, ви фактично заперечуєте національний суверенітет країни - будь то Україна, Молдова або Вірменія", - заявив Іванов, перебуваючи у Швеції з робочим візитом.

"Вирішувати, який шлях економічного співробітництва краще, мають самі країни, їх парламенти. Ми будемо поважати будь-яке українське рішення, яким би воно не було", - підкреслив представник Кремля.

Нагадаємо, Кабмін України схвалив проект угоди про асоціацію з ЄС. У свою чергу представники влади РФ заявляли, що в разі підписання даної угоди на саміті у Вільнюсі Митний союз буде змушений вдатися до захисних заходів.

Зараз ви читаєте новину «Глава адміністрації Путіна заперечує тиск на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути