Ексклюзиви
неділя, 01 серпня 2010 10:31

Гінці із Кремля допомагають розвалювати Україну – Кендзьор

Гінці із Кремля допомагають розвалювати Україну – Кендзьор

Опозиція буде міцнішати пропорційно антиукраїнським діям влади. Так Gazeta.ua народний депутат із НУ-НС Ярослав Кендзьор прокоментував заяву заступника лідера фракції Партії регіонів Михайла Чечетова про те, що опозиція працює на розвал країни.

"Своїми коментарями та порадами Чечетов вже прославився на всю Україну. Його знають, як автоінспектора Петренка з траси, навіть у найвіддаленіших куточках нашої держави за його два жести рукою - горизонтального і вертикального. Хай він на мене не ображається, але мені здається, що його інтелект також складається із двох заглибин. По-іншому не можна прокоментувати його дуже часто ідіотські заяви", - зазначив він.

За словами депутата, Партія регіонів хотіла б такої стабільності та спокою, як на цвинтарі. "Україну роблять придатком російської імперії у вигляді губернії. Цим займається саме Чечетов і його рідна партія", - додав Кендзьор.

"Якщо будь-яка чесна людина подивиться і проаналізує діяльність Партії регіонів, скаже те саме. Достатньо подивитись на їх кроки за час їх перебування у владі. Партії регіонів розвалювати українську державу активно допомагають гінці із Кремля. Зокрема останній політрук російського керівництва – патріарх Кирило", - зауважив "нашеукраїнець".

Нагадаємо, перший заступник голови Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що українська опозиція працює на розвал країни.

За його словами, заради влади опозиція готова розвалити все, щоб на попелищі сісти в хоч якесь крісло. Чечетов зауважив, що опозиціонери як мінімум на 5 років повинні взагалі замовкнути.

Зараз ви читаєте новину «Гінці із Кремля допомагають розвалювати Україну – Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

255

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути