понеділок, 24 жовтня 2011 16:45

Герман: слід від яйця можна було б носити як орден

Герман: слід від яйця можна було б носити як орден

Радник президента України Ганна Герман прокоментувала ситуацію, коли минулої п'ятниці прихильники "БЮТ-Батьківщина" закидали її яйцями.

"Шкода, що не залишилось сліду від яйця, бо це можна було б носити як орден, оскільки в Україні, коли кидають у політика яйцем – це дуже добрий знак. За всю історію української незалежної політики яйця кидали у Віктора Януковича, Юлію Тимошенко, Володимира Литвина та в мене. Я думаю, що я знайшлася в дуже доброму товаристві", – сказала вона.

Герман також зазначила, що не має охоронців і не знає, що за чоловіки підбігли до неї, аби оборонити.

"На жаль, у мене немає охорони. І ці два хлопці, які підбігли до мене, коли почали "бютівці" кидати тими яйцями, я не знаю, хто це був. Варто було б подивитись на відео, яке є. Я б хотіла цим людям просто подякувати", – резюмувала вона.

Нагадаємо, як повідомляла раніше Gazeta.ua, у п'ятницю, 21 жовтня 2011 року, перед початком ток-шоу "Шустер Live" біля студії прихильники Тимошенко закидали яйцями радника президента Герман. Один з прихильників Тимошенко розповів, що яйця поцілили їй у голову та спину. Згодом від яєць її затулили охоронці і провели до будівлі, де проходили зйомки ток-шоу.

У вересні 2004 року, під час візиту Януковича до Івано-Франківська, під час виходу з автобуса біля Прикарпатського університету імені Стефаника у нього поцілили яйцем, від чого тодішній кандидат у президент впав. У квітні 2007 року, на засіданні Верховної Ради України, під час обговорення ратифікації угоди щодо Чорноморського флоту, опозиціонери закидали яйцями спікера парламенту Литвина. Раніше яйце також потрапляло у Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Герман: слід від яйця можна було б носити як орден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути