неділя, 07 квітня 2013 20:45

Герман розповіла, чого чоловік не пускає її на ринок

Народна депутатка 54-річна Анна Герман, коли їздить із презентацією своєї книги "Червона Атлантида" обов'язково заходить на місцеві ринки у невеликих містечках. Про це вона розповіла журналістам, коли приїхала подивитися виставу, складену за мотивами її роману "Піраміди невидимі". Зустріч організували у технологічному технікумі райцентру Калинівка Вінниччини.

"Мене мій чоловік на ринок не бере. Каже, як тільки мене впізнають продавці, ціни виростають удвічі. Отож аби зекономити, я сижу у машині і чекаю. Та коли все ж я вибираю овочі, то я не торгуюся, - зауважила Анна Герман. – Ринок, це якраз те місце, де можна поспілкуватися з звичайними людьми. У 2005 році, коли Янукович був у опозиції, нас в телевізор не пускали, до преси не мали можливості дістатися, ми почали їздити по малих містах і заходити на ринки. До нього підбігають люди і вони не розбирають чи ти при владі чи від опозиції. Вимоги одні і ті ж. Це був для нього один з найкращих часів. Тоді люди його почали пізнавати".

Депутатка не знає, чому зараз Віктор Янукович перестав навідуватися на ринки.

"У нього зараз зовсім інший рівень. Він президент і є певні протоколи, яких він мусить дотримуватися. У нього побільшало охорони. А опозиціонер – це вільна людина і для неї не треба розганяти півміста, щоб кудись проїхати чи пройти. Для зайнятих політиків треба мати щастя дістатися ринку у таких невеличких містах, як Калинівка. Якось в Полтавській області жінка продавала помідори. Біля неї стоїть покупець, а вона кидає ті помідори, бо ж Янукович приїхав" - зауважила регіонала.

Зараз ви читаєте новину «Герман розповіла, чого чоловік не пускає її на ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

101

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути