понеділок, 18 січня 2010 13:41

Герман: "Литвин зазнав страшної поразки"

Герман: "Литвин зазнав страшної поразки"
Заступник голови Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що голові Верховної Ради, кандидату на пост президента Володимиру Литвину не варто заявляти про фальсифікацію виборів і необхідність провести перерахунок голосів, адже він як представник чинної влади сам несе відповідальність за забезпечення чесних і прозорих виборів.

Про це вона сказала сьогодні на прес-конференції у Києві, коментуючи заяву народного депутата від Блоку Литвина Олега Зарубінського про ініціативу цієї політичної сили ухвалити постанову Верховної Ради про перерахунок голосів.

"Мені було б дивно, якби сама влада казала, що ці вибори нечесні і непрозорі, адже саме на ній лежить відповідальність забезпечити чесність і прозорість виборів", - зауважила Герман.

На її переконання, якщо Литвин заявить, що ці вибори були сфальсифіковані, "ми будемо мати право звинуватити у цьому його самого, адже він є представником влади і його обов"язком було забезпечити чесність і прозорість виборів".

Герман також висловила думку, що вчорашня заява Зарубінського - це "спроба зберегти обличчя".

"Литвин потерпів страшну поразку. Для нього самого неочікувану. На жаль, українці не підтвердили, що їм потрібний Литвин, і з цього необхідно якось виходити команді і скинути вину за непопулярність свого кандидата на якісь інші обставини", - пояснила Герман.

На прохання журналістів оцінюючи вчорашню поведінку кандидата у президенти, прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, Герман зауважила, що "вона намагалася поводитися цілком природно і пристойно".

"Як кожна жінка, вона намагалися приховати поразку. Оскільки вона акторка дуже добра, то їй майже це вдалося. Лише треба трошки змінити погляд – дуже жорсткий і дуже злий погляд. Їй не вдалося учора зробити добрі і переможні очі", - сказала Герман.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Герман: "Литвин зазнав страшної поразки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути