четвер, 04 серпня 2011 06:55

Герман про позбавлення героя України Бандери: "Люди краще знають, хто є справжнім героєм"

Герман про позбавлення героя України Бандери: "Люди краще знають, хто є справжнім героєм"

Всі українці варті звання героїв України.

Про це в ефірі 5 каналу сказала радник президента України Ганна Герман.

"В Україні 46 мільйонів героїв, бо вижити в таких умовах страшних, в яких люди 20 років виживали і триматися з такою гідністю...Я думаю, що вони варті звання героя",-  зауважила Герман.

"Що стосується даної ситуації. Якщо людина прожила героїчне життя, якщо людина робила героїчні вчинки, то чи існує суд, який міг би це скасувати? Я думаю, що ні. Чи, якщо вона прожила нікчемне життя, нічого не зробила, чи це означає, що народ вважає її героєм України?", - запитує радник президента Януковича.

На її думку люди набагато краще знають, хто є справжнім героєм. При цьому радник Януковича зазначила, що рішення суду треба шанувати.

"Але повторюся кожна людина має право сама визначати, хто в історії України яку роль відіграв, сама оцінювати, бо ми живемо в демократичній державі. Однак при цьому ми мусимо шанувати рішення суду",- резюмувала радник Януковича.

Нагадаємо, що Вищий адмінсуд позбавив звання герой України Степана Бандеру та Романа Шухевича. Водночас представники НУ-НС заявили та адвокат онука Бандери заявили, що дане рішення буде оскаржене у Верховному суді.

Зараз ви читаєте новину «Герман про позбавлення героя України Бандери: "Люди краще знають, хто є справжнім героєм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути