Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2013 18:12

Герман зізналася, що любить Кличка і Ляшка

Герман зізналася, що любить Кличка і Ляшка
Герман назвала політиків, яких вона любить. Фото: Gazeta.ua

"Регіоналка" 54-річна Ганна Герман назвала сильних політиків опозиційних політичних сил, з якими їй цікаво було би працювати.

"Я слабких людей дуже жалію, а сильних люблю. Мені дуже імпонує Петро Порошенко. Він конструктивний, не дурний і не істеричний. Він вміє йти на компроміси. Врешті, він зробив добрий телеканал", - зауважила політик.

Окрім Порошенка, Герман назвала 40-річного Олега Ляшка.

"Навіть Ляшка люблю за те, що вміє швидко реагувати. Навіть у такому балагані, який відбувається в українській політиці, може подати правду і як воно є насправді", - сказала "регіоналка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман розповіла, чого чоловік не пускає її на ринок

"Симпатичний Віталій Кличко як людина, яка досягла в житті своїми силами, - продовжує вона. - Не знаю, як вийде з тією його політикою, бо він досить наївно все сприймає, але, може, в тому є суть. Може, так і треба сприймати життя, як мала дитина. Чомусь його люди люблять, не зважаючи на те, що деякі речі він говорить чи робить досить незграбно. Головне, що він щирий. А дефіцит нинішньої політики - це щирість. Зараз полюбити політика дуже непросто. Якщо Кличка не зіпсують політтехнологи і він залишиться собою, він може мати гарне майбутнє".

Герман також виокремила позафракційного нардепа 42-річного Сергія Міщенка, який до того був у "Батьківщині" і нардепа "ударівця" 49-річного Валентина Наливайченка.

Зараз ви читаєте новину «Герман зізналася, що любить Кличка і Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути