четвер, 07 квітня 2011 21:19

Герман: "Президент вміє прощати, тому наймає колишніх опозиціонерів"

Герман: "Президент вміє прощати, тому наймає колишніх опозиціонерів"

Радник президента Ганна Герман вважає, що у владну команду потрібно брати колишніх опозиціонерів.

Про це вона заявила в ефірі "5 каналу".

"Від того, що відбуваються перестановки, що відбувається адміністративна реформа і змінюються назви посад, це не впливає на роботу і функціонування Адміністрації президента", - зазначила Герман.

Коментуючи можливі кадрові зміни в уряді, вона сказала, що "всю Україну звільнити з роботи неможливо". За її словами, неправильно говорити і про те, що сам президент мав би все зробити, що має зробити ціла держава.

"Колись були модними сінгл-політики типу Шарля де Голя, які відігравали величезну роль у суспільстві, в історії держави. Час політиків-одинаків відійшов. Тепер грають роль команди. Президент розбудовує команду за рахунок близьких йому людей, за рахунок тих, хто боровся за його перемогу. Президент вміє прощати і бере до себе людей, які ще вчора на передвиборчих кампаніях його різко критикували. Якщо він бачить, що це професіонал, що  може знадобитися для України, щоб зшивати її до купи, щоб реалізовувати реформи, то він забуває про свої амбіції, симпатії, емоції до конкретних людей. Президент  чітко і прагматично діє на користь України", - розповіла Герман.

Чиновниця наголосила, що зміни в команді – це нормальне явище.

"Якісь люди відпрацьовують свої потенціали, потрібне вливання свіжих сил. Потрібно розширювати коло і брати з того табору, який колись був опозиційним , найкращих людей і професіоналів. Треба згуртовувати наше суспільство", - вважає вона.

На запитання, чи не боїться Герман, що її відтіснили від президента, звільнивши з посади заступника глави АП, вона сказала: "Людина, яка хоче щось зробити для своєї держави, зробить як би не називалося її місце роботи. Немає значення, чи будеш заходити до президента раз на місяць, чи три рази на день. Основне це те, що ти йому скажеш".

Зараз ви читаєте новину «Герман: "Президент вміє прощати, тому наймає колишніх опозиціонерів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути