середа, 07 жовтня 2009 16:47

Герман хоче взяти під контроль телеканал "Рада"

Герман хоче взяти під контроль телеканал "Рада"

Депутат Верховної Ради заступник голови фракції Партії регіонів, голова комітету Ради з питань свободи слова і інформації Ганна Герман виступає за підпорядкування телекомпанії "Рада" комітету, який вона очолює.

Про це вона сказала на брифінгу.

"Я вимагатиму, щоб телекомпанія "Рада" була підпорядкована парламентському комітету з питань свободи слова та інформації. І це буде правильно, тому що ручне управління цим телеканалом ми знаємо, до чого приводить", - сказала вона.

Герман підкреслила, що були неодноразові випадки, коли телекомпанія зупиняла трансляцію брифінгів та інших виступів депутатів за певними домовленостями з керівництвом каналу.

"Так було, коли лідер опозиції Віктор Янукович в один час виступав, і раптом відключили (трансляцію) телеканал "Рада", - відзначила вона.

Депутат підкреслила, що канал зобов"язаний рівномірно висвітлювати роботу і діяльність депутатів, незалежно від їх фракційної приналежності.

Як повідомлялося, в квітні фракція Партії регіонів у Верховній Раді виступила за створення тимчасової слідчої комісії Ради з питань розслідування можливої цензури на парламентському телеканалі "Рада", після того, як ПР заблокувала трибуну і президію парламенту, а телеканал "Рада" припинив трансляцію, яка відбувається в залі.

ПР зажадала відновити трансляцію телеканалом "Рада" із залу парламенту, оскільки на думку фракції, парламентський телеканал зобов"язаний транслювати все, що відбувається в залі засідань Ради в той час, коли повинні проходити пленарні засідання.

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко тоді ж підкреслив, що парламентський телеканал "Рада" не зобов"язаний транслювати в прямому ефірі блокування трибуни Ради замість пленарних засідань.

Обком

Зараз ви читаєте новину «Герман хоче взяти під контроль телеканал "Рада"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути