понеділок, 02 грудня 2013 18:49

Герега закликала мітингувальників та правоохоронців не вдаватися до силових протистоянь

Герега закликала мітингувальників та правоохоронців не вдаватися до силових протистоянь
Фото: lichnosti.net

Секретар Київради Галина Герега та голови депутатських груп та фракцій Київської міської ради зробили спільну заяву, у якій звернулися до громадян України. Про це повідомила прес-секретар Гереги Юлія Чудновець.

"Шановні кияни, співвітчизники! Ми підтримуємо прагнення українського народу до євроінтеграції та вбачаємо у цьому майбутнє України. Разом з цим ми глибоко стурбовані та занепокоєні подіями, які останніми днями відбуваються у Києві. Засуджуємо неправомірні силові дії правоохоронних органів, що мали місце на Майдані Незалежності у ніч з п'ятниці на суботу. Безумовно, визнаючи право громадян на мирні зібрання, вважаємо, що задля збереження спокою у Києві та нормального функціонування міста, такі зібрання мають проходити у мирному руслі та з дотриманням вимог законодавства. Закликаємо і правоохоронців, і мітингувальників не вдаватися до будь-яких силових протистоянь. Ми переконані, що рух у Європу можливий тільки при консолідації суспільства та вирішенні всіх питань виключно мирним шляхом", - йдеться у заяві.

Зараз ви читаєте новину «Герега закликала мітингувальників та правоохоронців не вдаватися до силових протистоянь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути