четвер, 01 листопада 2012 11:06

Герега переживає за підготовку бюджету Києва на наступний рік

Герега переживає за підготовку бюджету Києва на наступний рік
Фото: news.liga.net

Секретар Київради, кандидат в народні депутати Галина Герега, що балотувалася в Києві по 215-му одномандатному округу стверджує, що найважливіше для неї сьогодні — це підготовка бюджету Києва на наступний рік.

Про це вона повідомила журналістам на брифінгу в Київраді.

"Я бачу на брифінгу сьогодні велика кількість журналістів. Думаю вас цікавлять не ті питання про які я розповідала, вас цікавить, мабуть, більше участь Галини Федорівни Гереги у виборчих перегонах і мандат депутата Київради", - сказала суперниця "свободівця" Андрія Іллєнка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемога над Януковичем - не тільки необхідна, але й реальна" - Луценко

"Я хочу авторитетно заявити, що перемогу в 215 окрузі отримала я. Я чесно приймала участь виборчому марафоні, і гідно вистояла, не дивлячись на те, що з боку своїх опонентів я отримувала тиск та брудні технології. Ви мене знає те, як я працюю депутатом двох скликань", - пояснила Герега.

Вона зауважила, що на території Деснянського та Дніпровського районів Києва ніхто таку велику кількість роботи, як вона не проводив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля входу в окружком Іллєнка перебуває близько двохсот людей

"Як би не склалась ситуація, я буду з цими людьми працювати далі. Я, як мати, як жінка проти блокування роботи, проти силового тиску проти людей, я хочу, щоб наші кияни спали спокійно і хочу турбуватися про добробут киян. Для мене найважливіше сьогодні — підготовка бюджету Києва", - додала вона.

Вона подякувала майже 36 тисяч людей, які підтримали її на виборах, зауваживши, що на сьогоднішній день, депутатський мандат для неї не є пріоритетом.

Зараз ви читаєте новину «Герега переживає за підготовку бюджету Києва на наступний рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути