вівторок, 24 листопада 2015 21:49

Генсек НАТО закликав до дипломатії в ситуації зі збитим Су-24

Генсек НАТО закликав до дипломатії в ситуації зі збитим Су-24
Фото: sputniknews.com

Тільки дипломатія і деескалація допоможуть врегулювати ситуацію навколо збитого Туреччиною російського військового літака Су-24.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг під час позачергового засідання Альянсу, пише УНІАН. При цьому він підкреслив, що союзники неодноразово заявляли про свою солідарність із Туреччиною та підтримку її територіальної цілісності.

"Я вже не раз висловлював своє занепокоєння з приводу наслідків військових дій РФ поблизу кордонів НАТО. Це підкреслює важливість мати і дотримуватися домовленості, щоб уникнути подібних інцидентів у майбутньому", - сказав Столтенберг.

"Ми дуже уважно будемо продовжувати стежити за розвитком подій на південно-східних кордонах НАТО. Я з нетерпінням очікую подальших контактів між Анкарою і Москвою і закликаю до спокою і деескалації. Дипломатія і деескалації важливі для вирішення цієї ситуації", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Генсек НАТО закликав до дипломатії в ситуації зі збитим Су-24». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути