Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2011 14:28

Генпрокуратура зробила соратника Черновецького невиїзним

Генпрокуратура зробила соратника Черновецького невиїзним

Співголову фракції у Київраді Блоку Леоніда Черновецького Дениса Комарницького звільнено з під варти під підписку про невиїзд.

Про це Gazeta.ua сказав прес-секретар Генпрокуратури Юрій Бойченко, коментуючи інформацію ЗМІ про звільнення політика з СІЗО.

"Я підтверджую цю інформацію. Дійсно, слідчий ухвалив рішення про заміну Денису Комарницькому запобіжного заходу з утримання під вартою на підписку про невиїзд", - зазначив прес-секретар.

За його словами, на сьогоднішній день у справі Комарницького триває досудове слідство. Жодних нових звинувачень йому не пред'явлено.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що соратник Леоніда Черновецького Денис Комарницький був відпущений з СІЗО на свободу.

Нагадаємо, що Печерський райсуд міста Києва ухвалив рішення про взяття під варту Комарницького терміном на 2 місяці.

Дениса Комарницького було затримано 8 квітня. Його звинувачують у розбійному нападі на адвоката. Водночас на запитання журналістів, чи є у розпорядженні Генпрокуратури матеріали стосовно участі соратника Черновецького у земельних зловживаннях, перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін зазначив, що такої інформації немає.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура зробила соратника Черновецького невиїзним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути