пʼятниця, 28 травня 2010 09:10

Генпрокуратура назвала фантазією вимогу Пукача побачитися з Литвином

Генпрокуратура назвала фантазією вимогу Пукача побачитися з Литвином

Повідомлення про те, що генерал Олексій Пукач, обвинувачений у вбивстві Георгія Гонгадзе, через адвокатів вимагає допитати у справі спікера ВР Володимира Литвина і вимагає з ним очної ставки, можна розглядати як домисли і фантазії.

Таку заяву зробив начальник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко, повідомляє "Сегодня".

За словами Бойченка, про те, що відбувається навколо справи Гонгадзе, достовірно відомо тільки слідчому Олександру Харченку, Пукачу та його адвокатам.

"Пукач доступу до журналістів не має. Слідчий інтерв"ю не дає. Адвокати попереджені про кримінальну відповідальність за розголошування слідчої таємниці. Тому виступ "УП" можна розглядувати, як домисли і фантазії", - сказав глава прес-служби ГПУ.

У свою чергу адвокат Пукача Микола Лаптієв заявив, що зараз у відпустці і взагалі не в курсі, що хтось подає якісь запити.

Тим часом, за словами автора касетного скандалу майора Миколи Мельниченка, в рамках справи Гонгадзе його не раз запрошували на очну ставку з Литвином, але спікер не був.

Прес-секретар Литвина Ольга Чорна назвала цю інформацію "маячнею" і "провокацією".

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, заарештований за звинуваченням у вбивстві Георгія Гонгадзе Пукач вимагає допитати у справі "високопоставлених осіб", зокрема, Володимира Литвина.

Литвин відмовився коментувати інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура назвала фантазією вимогу Пукача побачитися з Литвином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути