Ексклюзиви
понеділок, 24 січня 2011 17:42

Генпрокуратура допитала ще одного міністра Тимошенко

Генпрокуратура допитала ще одного міністра Тимошенко

Генпрокуратура допитала екс-міністра юстиції Миколу Оніщука у справах про нецільове використання коштів, виділених за Кіотським протоколом і про "Швидкі", куплені урядом Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому".

На питання, чи допитували його у справі його колишнього заступника Євгена Корнійчука, Оніщук відповів:

"Що стосується справи Євгена Корнійчука — ні, а у справах щодо Кіотського протоколу та у справі, як ви сказали, "швидких", я був допитаний слідством як свідок, як член уряду", - зауважив Оніщук.

"Міністерство юстиції є органом, який по кожному проекту акта уряду надає, згідно регламенту діяльності Кабінету міністрів, висновок юридичної експертизи", - підкреслив екс-чиновник.

Екс - першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука було затримано у січні 2011 року. Його звинувачують у перевищені службових повноважень, яке спричинило важкі наслідки

Раніше, Генпрокуратура висунула обвинувачення Юлії Тимошенко у справі, порушеній за фактом нецільового використання коштів, отриманих у рамках Кіотського протоколу.

Також ГПУ розслідує справу за фактом порушення чинного законодавства службовими особами Кабміну у 2009 році під час закупівлі 1000 вантажопасажирських автомобілів Оpel Combo під виглядом автомобілів швидкої медичної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура допитала ще одного міністра Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути