четвер, 24 травня 2012 12:21

Геннадій Тимошенко захоплювався своєю невісткою Юлею - нардеп

Геннадій Тимошенко захоплювався своєю невісткою Юлею - нардеп
Антоніна Болюра: Геннадій Тимошенко без дружини не виходив навіть на прогулянку. Фото: gazetavv.com

Повернення до справи по "Єдиних енергетичних системах", арешт Юлії Тимошенко та виїзд за кордон Олександра Тимошенка - всі ці події позначилися на смерті Геннадія Тимошенка, свекра екс-прем'єра.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказала народна депутатка з фракції БЮТ Антоніна Болюра. Вона в середині 1990-х працювала бухгалтером в ЄЕСУ.

"Ми пройшли разом дуже важкий період. Те, що він пережив на початку 2000-х років - ув'язнення, це тільки через те, що Юля пішла проти Кучми. Був сильний тиск на ЄЕСУ, бо хотіли компанію розвалити. Тому Геннадія арештували. Це і підкосило його здоров'я. Я бачила востаннє його кілька років тому. Він вже ходив із паличкою, без дружини не виходив навіть на прогулянку. Повернення до цієї справи по ЄЕСУ, арешт невістки, виїзд за кордон сина - все це позначилося на його здоров'ї", - сказала "бютівка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднання "Батьківщини" і "Фронту змін" живе за своїми корпоративними законами - "нашоукраїнець"

Вона розповіла, яким був Геннадій Афанасійович.

"Пригадую, як ін розповідав, як купив якісь особливі дерева в Росії і висадив цілу алею на честь своєї дружини Галини у Дніпропетровську біля кінотеатру. Пам'ятаю, як розповідав про прихід Юлі в їхню сім'ю як дружини його сина. Він з такою турботою до неї ставився, сприйняв як свою дочку. Я бачила його ставлення до неї, коли ми ще працювали, а вона була депутатом. Він дуже-дуже ніжно казав: "Юлічка, наша Юлічка. Ви чули, як наша Юлічка виступала? Чули, яку заяву вона зробила". Він нею захоплювався і підтримував. Він став її соратником у політичній боротьбі", - розповіла Болюра.

Нагадаємо, в ніч на суботу помер свекор екс-прем'єра Юлії Тимошенко Геннадій Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Геннадій Тимошенко захоплювався своєю невісткою Юлею - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути