Ексклюзиви
понеділок, 01 січня 2024 12:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Генерал США пояснив, коли Конгрес ухвалить допомогу Україні

Генерал США пояснив, коли Конгрес ухвалить допомогу Україні
У США дійсно є проблеми на кордоні. Фото: eastnews.ua

Фінансування допомоги Україні від Сполучених Штатів Америки може вирішитися до лютого 2024 року.

Це насправді американські політичні ігри, заявив в ефірі телемарафону колишній командувач військами США в Європі генерал-лейтенант у відставці Бен Годжес.

"У нас дійсно є проблеми на кордоні США. У нас немає правильної політики щодо емігрантів. Не знайдено правильного балансу між залученням людей, які нам потрібні та захистом суверенітету і зупиненням напливу кримінальних банд та наркотиків. Це серйозна проблема в політиці США. Тому республіканці бачать в цьому можливість для тиску. Я бачу, наскільки президент Джо Байден та демократи хочуть надати допомогу Україні. А ще Тайваню та Ізраїлю. Республіканці ж роблять пріоритетом над міжнародною політикою місцеві, домашні політичні здобутки", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики з'ясували, як звільнення Криму вплине на перебіг війни

Республіканська партія 40-го президента США Рональда Рейгана, який завжди жорстко діяв щодо Радянського Союзу та Росії, зараз стала вразливою до російської дезінформації та використовує тези російської пропаганди.

"Президент Байден має тиснути на республіканців, аби зробити це. Президент має пояснити народові, чому це важливо для США. Немає вибору: чи зміцнювати кордони, чи допомагати Україні. Обидва питання дуже важливі для нас. Я гадаю це питання вирішиться до лютого. Бо республіканці не хочуть, щоб їх звинуватили у втраті України", - наголосив Годжес.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден на тлі масованих атак РФ закликав Конгрес терміново схвалити додаткове фінансування для України.

Зараз ви читаєте новину «Генерал США пояснив, коли Конгрес ухвалить допомогу Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути