середа, 19 липня 2017 10:38

Генерал Аброськін став першим заступником глави Нацполіції

Генерал Аброськін став першим заступником глави Нацполіції
Начальника управління поліції у Донецькій області Вячеслава Аброськіна призначили першим заступником глави Нацполіції України. Фото: Руслан Канюка

Начальника управління поліції у Донецькій області Вячеслава Аброськіна призначили першим заступником глави Нацполіції України.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook.

"Гідний офіцер, з перших днів війни працює на Україну у найгарячіших точках. Патріот до мозку кісток. За фактом його роботи - терористами за його голову оголошена нагорода. У підзвітній В'ячеславу Васильовичу Донецькій області один з найнижчих у країні рівнів злочинності - і це - в прифронтовій області", - написав керівник МВС.

"Запроваджена нова інноваційна система забезпечення безпеки прифронтового Маріуполя на основі останніх світових інформаційних технологій та інтелектуальних камер спостереження - дала феноменальний ефект. Парадоксально, але Маріуполь - одне з найбезпечніших міст країни", - додав міністр.

Призначення Аброськіна Аваков пояснив "безкомпромісністю у питаннях безпеки, дисципліною особового складу і компетентністю підібраних виконавців".

Водночас Нацполіцію у Донецькій області очолив заступник Аброськіна Віталій Невгад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков опублікував результати роботи Нацполіції

44-річний генерал-майор Вячеслав Аброськін працював на керівній посаді у Донецькій області з листопада 2014 року. Раніше - заступником начальника УМВС України у місті Севастополь, виїхав з Криму після окупації російськими військами.

Зараз ви читаєте новину «Генерал Аброськін став першим заступником глави Нацполіції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути