субота, 25 січня 2014 11:25

Фюле назвав конкретні кроки для вирішення політичної кризи в Україні

Фюле назвав конкретні кроки для вирішення політичної кризи в Україні
Штефан Фюле Фото: news.online.ua

Європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле розповів про конкретні кроки для розв'язання нинішньої кризи в Україні.

"Мої переговори в Києві показали необхідність ряду конкретних кроків, щоб спочатку почати відновлення довіри людей, зупинивши спіраль насильства і залякування, які потім на другому етапі мають бути доповнені всеосяжним політичним процесом, який веде до стабільності в Україні", - заявив Фюле за результатами свого візиту в Київ у п'ятницю і суботу.

Європейський комісар повідомив, що у зв'язку з цим він обговорив ряд заходів, які можуть привести до зміцнення довіри і політичному процесу, спрямованому на припинення цієї кризи.

"Я підкреслив своїм українським партнерам, що ЄС буде продовжувати брати участь в цьому процесі, допомагаючи їм у деескалації ситуації та пошуку виходу з кризи, як це демонструє запланований на наступний тиждень візит К.Ештон", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Фюле назвав конкретні кроки для вирішення політичної кризи в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути