середа, 20 листопада 2013 14:56

Фюле натхненний рішучістю Януковича-євроінтегратора

Фюле натхненний рішучістю Януковича-євроінтегратора
Штефан Фюле. Фото: www.actualitati.md

Європейський комісар Штефан Фюле очікує, що Верховна Рада України на засіданні 21 листопада прийме законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це йдеться у заяві єврокомісара.

"Я ціную значний прогрес, який був досягнутий в останні місяці в цьому напрямку, я натхненний рішучістю Януковича і голови Верховної Ради України Володимира Рибака прийняти 21 листопада в співпрацю з усіма парламентськими фракціями ключові закони, зокрема закон про парламентські вибори, про прокуратуру і закон про лікування засуджених за кордоном", - сказано в заяві.

Єврокомісар зазначив, що ЄС залишається прихильний ідеї надання відносинам з Україною нової якості, відкриваючи нові можливості для українського народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров в Росії розповів, що плани України по Вільнюсу не змінилися

"Двері для такого якісного кроку залишаються відкритими і ми очікуємо впровадження урядом України свого рішення від 18 вересня з приводу підписання Угоди про ассоіцаціі у Вільнюсі 29 листопада", - йдеться в заяві.

Фюле також підкреслив, що ЄС і багато партнерів України з нетерпінням чекають рішення проблем, що залишилися з боку української влади.

"Цей крок зміцнить роль України у світі і подасть сигнал прогнозованості міжнародним фінансовим ринкам і інституціям в питаннях стабілізації української економіки та фінансів" , - підкреслив єврокомісар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія свідомо тисне на Україну - Міністр МЗС Швеції

Нагадаємо, Штефан Фюле перебував з візитом в Україні 19-20 листопада. Як відомо, цей візит став результатом телефонної розмови президента України Віктора Януковича і президента Європейської комісії Жозе Мануеля Баррозу.

Зараз ви читаєте новину «Фюле натхненний рішучістю Януковича-євроінтегратора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути