Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2014 09:10

Freedom House закликала Януковича відхилити "поліцейські" закони

Freedom House закликала Януковича відхилити "поліцейські" закони
Фото: nikorupciji.org

Міжнародна організація Freedom House закликає президента України Віктора Януковича відхилити прийняті Верховною Радою закони, які порушать зобов'язання країни з дотримання прав людини.

"Freedom House рішуче засуджує ухвалення Верховною Радою України законодавства , яке передбачає кримінальну відповідальність за наклеп , за російським прикладом " іноземного агента " вводить обмеження для громадських об'єднань , які отримують фінансування з-за кордону, і передбачає покарання за участь в акціях протесту" , - йдеться в повідомленні , оприлюдненому на сайті організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам не треба зміна облич 2015 року, а треба зміна системи вже 2014-го"

Голова організації Девід Кремер зазначив , що йому сумно спостерігати , як " демократично обраний уряд України все більше віддаляється від демократичних устремлінь народу України "

Freedom House — міжнародна неурядова організація, яка проводить дослідження для підтримки демократії, політичних свобод і прав людини. Публікує щорічний звіт з оцінкою ступеня демократичних свобод по кожній країні світу, який використовується в політичних дослідженнях.

Зараз ви читаєте новину «Freedom House закликала Януковича відхилити "поліцейські" закони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути