Ексклюзиви
вівторок, 31 грудня 2013 15:28

Фоззі і Фагот зіграють "тітушок" - Євромайдан готується до Нового року
8

Фото: ФОТО: Андрій Жигайло

Євромайдан активно прибирають до святкування Нового року. Кілька десятків волонтерів підмітають проїжджу частину Хрещатика. Сміття збирають до великих пакетів. Сьогодні тут очікують до 150 тисяч людей, передає кореспондент Gazeta.ua.

Також волонтери прикрашають синьо-жовтими стрічками та іграшками ялинки, які ростуть вздовж Хрещатика та Майдану Незалежності. Біля Київської міської держадміністрації встановили та прикрасили 8-метрову ялинку, а "євройолку" підсвітили синьо-жовтою ілюмінацією. Біля ялинок людей вітають революційні Діди Морози.

"Сьогодні уже з 12 дня на сцені триває концерт українських та зарубіжних зірок. Виступатимуть "Тартак", "Скай", Марія Бурмака, Лама, KozakSystem, Юлія Лорд, "Мандри". Також буде революційний вертеп за участю близько 20 політиків, громадських діячів, музикантів та журналістів. Так, одного з трьох царів будек грати Лесь Подорев'янський, солдата — співак Сашко Положинський, а "тітушок" Фоззі і Фагот із ТНМК," - розповіли у прес-центрі штабу опору.

Також сьогодні спробують встановити світовий рекорд за кількістю людей, які одночасно співатимуть державний гімн.

Зараз ви читаєте новину «Фоззі і Фагот зіграють "тітушок" - Євромайдан готується до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути