Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2020 16:38

Фокіна збрехала про свого діда - радник Єрмака

Фокіна збрехала про свого діда - радник Єрмака
Президент Зеленський увів Фокіна у ТКГ у серпні. Фото: Facebook-сторінка Марії Фокіної

Олігарх і власник медіахолдингу "1+1" Ігор Коломойський іноді любить потролити президента Володимира Зеленського. Так радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву онуки учасника української делегації в ТКГ Вітольда Фокіна про призначення свого діда.

Коломойський не грає проти Зеленського, просто іноді любить потролити у межах якогось свого розуміння світоустрою, розповів Подоляк "Радіо НВ".

Подоляк заявив про неправдивість слів онуки Фокіна Марії про те, що вона посприяла його призначенню в ТКГ завдяки особистому знайомству з керівником ОП Андрієм Єрмаком.

"Пропозицію очолити ТКГ отримав Леонід Макарович Кравчук, а він уже запропонував деяких людей, яких він хоче бачити у складі цієї групи, тому що йому буде з ними комфортно", - сказав Подоляк.

"У цьому немає політики, подвійного сенсу, якоїсь історії реального призначення Фокіна в ТКГ; у цьому немає нічого, крім, власне, маленького "жовтого", скандального фрагментарного інтерв'ю", - сказав радник Єрмака про сюжет з онукою Фокіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді згадали про "внучок і дідусів" і хочуть бачити Зеленського

Онука першого прем'єр-міністра Вітольда Фокіна Марія каже, що її дід увійшов у Тристоронню контактну групу, після того як вона познайомила його з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Президент Володимир Зеленський призначив Фокіна у склад української делегації у ТКГ у серпні.

Зараз ви читаєте новину «Фокіна збрехала про свого діда - радник Єрмака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути